dimecres, 20 de maig del 2009

Ni dretes ni esquerres: Catalunya!


Les eleccions al Parlament Europeu són molt importants i els catalans hi tenim molt a dir perquè ens hi juguem molt. Per si no ho sabeu, set de cada deu lleis que s’implementen a Catalunya són debatudes i aprovades al Brussel·les i Estrasburg. Un munt més de directives comunitàries són decidides per la Comissió Europea i és per això que els catalans hi hem de ser presents. Per vigilar que es fan les infraestructures que ens calen, per exemple.

I hem de ser-hi presents no només per defensar els nostres interessos econòmics, com sembla que ens volen fer creure la resta de candidats, sinó que sobretot hi hem de ser per defensar els nostres interessos nacionals. Serà amb el vist-i-plau de la Unió Europea que Catalunya esdevindrà independent, i és per això que hem d’anar a Brussel·les a fer pedagogia i explicar a les institucions comunitàries que els catalans vivim sota ocupació militar espanyola i que volem ser independents, com la resta de nacions d’Europa. Volem una Europa unida, però no unificada i menys encara uniforme.

No és ara el moment de parlar de dretes i esquerres. Fa massa anys que els catalans perdem el temps amb aquestes baralles estèrils i juguem a la divisió, que és exactament el que volen els espanyols. Ara és el moment d’anar junts a Europa per demostrar que som un poble unit. Hem de bastir un pol de republicanisme on convergim tots, on tots ens hi puguem reagrupar per impulsar un procés sobiranista sense límits.

El dia 7 de juny vota Catalunya, vota Ramon-Oriol Juncosa. Vota’m.

votajuncosa@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada